• Over ons

  Het advies wordt geleid door Deirdre Budd RGN HV Dip R.
  Deirdre is een gediplomeerd en geregistreerd verpleegkundige (Glasqow Royal Infirmary) en is tevens sociaal verpleegkundige. Ze heeft ruim dertig jaar werkervaring met kinderen en gezinnen, zowel op persoonlijk vlak als binnen de dienst voor volksgezondheid in Groot Brittannië. Deirdre heeft ook ervaring in het werken met babies die van de afdeling Speciale babyzorg (Special Baby Care) komen. Deze groep vereist een gespecialiseerd aanpak wat voeden en verzorgen betreft. Ze heeft vijftien jaar van haar carrière gewijd aan de sociale verpleegkunde en werkt nadat ze de opleiding bij Sleep Schotland heeft afgerond ook als slaapconsulente. Deirdre is lid van de British Sleep Society. Ze breidt haaropleiding regelmatiguit door middelvan studie,  en voegt hiermee toe an haar ervaring.  De diensten die “Dream-Angus” biedt zijn ontwikkeld op basis van huidig onderzoek. Ze zijn gebaseerd op bewijs en  afgestemd op uw behoeften.

  Het doel van het consult is ouders te helpen het hoofd te bieden aan de uitdagingen die het ouderschap met zich meebrengt oor hulp en advies.
  Ten alle tijden zijn het de ouders die met hun kinderen samenleven. Ouders hebben een permanente relatie met hun gezin en kennen hun gezinsleden het best. Door ervaring hebben we ontdekt dat het beter is om rechtstreeks met de ouders samen te werken zonder eerst onze plannen en besprekingen die we met de kinderen hebben ter sprake te brengen.
  Deze aanpak respecteert het kind en de ouders voelen zich er in het algemeen beter bij.

  Aanvullende diensten.
  Hoewel het aandachtsgebied van ons werk bij kinderen met slaapklachten ligt, zijn er ook nog andere gebieden van de opvoeding waarvoor Deirde een specifieke opleiding en de nodige ervaring heeft om de ouders te helpen bij het oplossen van o.a.:

  • Het spenen en lastige/kieskeurige eters
  • Zindelijkheidstraining

  Als u bij een van deze problemen hulp of advies nodig heeft,  aarzel dan niet en neem contact met ons op.

  Wij hebben een ondersteunende en adviserende rol in het werken met ouders. Wij luisteren naar de zorgen die u heeft, en stellen een gedetailleerde anamnese en de geschiedenis van de klachten. Dit bespreken we met u. Dan helpen we u met het stellen van doelstellingen.
  Met deze doelstellingen kunnen we een individueel  plan voor u opstellen wat u kunt volgen voor het oplossen van uw klachten.

  Soms zijn dit eenvoudige klachten die makkelijk kunnen worden vastgesteld en kunnen worden opgelost maar, af en toe zijn er meer dan één of twee oorzaken of gevolgen die het moeilijker maken om met deze klachten om te gaan.
  Waarom laat u Dream-Angus u niet helpen de uitdaging die het ouderschap met  zich mee brengt beter te begrijpen en er zo een oplossing voor te vinden?

  Slaapstoornissen zijn al jaren een erkend probleem maar het is pas vrij recentelijk dat er belangrijk onderzoek wordt gedaan naar de slaappatronen van kinderen. De International Classification of Sleep Disorders is een gezaghebbend verzameld werk op het gebied van de slaap van volwassenen maar men is het er over algemeen mee eens dat het met betrekking tot kinderen moet worden aangepast. De drie voornaamste soorten van slaapstoornissen bij kinderen zijn:

  1. Moeite hebben met in slaap komen en in slaap te blijven.
  2. Te veel slapen.
  3. Vervelende gebeurtenissen die de slaap belemmeren.

  Slaapstoornissen bij kinderen verschillen met die van volwassenen zowel in de effectieve behandelingen als wel in het feit dat de ouders bij hun kinderen betrokken zijn. Over het algemeen zijn de effecten van chronische slaapproblemen van grote omvang. Het kind is zich aan het ontwikkelen en het zijn de verschillende aspecten van deze ontwikkeling die worden aangetast en resulteren in cognitieve, emotionele en gedragsproblemen. Slaapstoornissen bij kinderen resulteren, wanneer deze niet worden behandeld, vaak in hyperactiviteit. Dit in contrast met volwassenen met slaapklachten, die overdag vaak moe worden.

  Slaapklachten komen veel voor maar kunnen worden voorkomen en kunnen worden opgelost.

  Bedrijfsgegevens
  KVK nr. 32 13 78 17
  BTW NL 248 870 130 B01